آشنایی با بهترین کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری در البرز
امور نقشه برداری یکی از مراحل مقدماتی در پروژه های ساختمانی به شمار می رود که باید به صورت دقیق انجام گیرد تا در آینده مشکلات احتمالی به وجود نیاید. کارشناس رسمی دادگستری با اخذ پروانه کارشناسی رسمی با دانش و تخصص خود در زمینه های نقشه برداری گزارش خود را به صورت مکتوب و به همراه مهر و امضای خود به مراجع قضایی تحویل می دهد که این گزارش با مورد تائید قرار گرفتن مراجع قانونی رای آن صادر می شود.
با مطالعه این مطلب شما می توانید ضمن آگاهی بیشتر از وظایف کارشناس رسمی دادگستری و نیز خدمات نقشه برداری، بهترین کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری در استان البرز را بشناسید.
در ادامه لطفاً جهت مطالعه مطالب پیش رو دقایقی را با ما همراه باشید.
کارشناس رسمی دادگستری کیست؟
کارشناس رسمی دادگستری فردی دارای دانش تخصصی است که می تواند در مواقعی که قاضی در یک پرونده با موضوعی مواجه می شود و نیاز به اظهار نظر تخصصی دارد، نظریه خود را اعلام نماید.
به عبارت دیگر کارشناس رسمی کسی است که به دلیل تحصیلات و حرفه خود در صورت نیاز اظهارات او به عنوان ملاکی برای تصمیم قاضی در نظر گرفته می شود.
کارشناس رسمی نقشه برداری می تواند اراضی و ملک ها را مورد بررسی قرار دهد و گزارش رسمی خود را به مراجع قضایی تحویل دهد. امروزه به دلیل افزایش هزینه های اراضی املاک، دعاوی حقوقی به همین دلیل نیز افزایش پیدا کرده است که از همین رو نیاز به کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود تا با ارائه گزارش و نظریه تخصصی اختلافات و مشکلات حقوقی حل شوند.
وظایف کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری
کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری در استان البرز در اموری همچون پروژه های ساختمانی، جاده و نیروگاه فعالیت می کند. لذا از مهم ترین وظایف کارشناس رسمی دادگستری می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
- تعیین مساحت و متراژ اراضی به صورت دقیق
- تهیه نقشه یو تی ام
- تفسیر عکس های هوایی
- تفکیک اراضی کشاورزی
- تهیه نقشه ثبتی
- حل دعاوی و مشکلات در رابطه با تعیین مرز و دقیق نبودن مکان دقیق زمین
- رسیدگی در امور ثبتی همچون دریافت سند تک برگ
- تعیین نقشه عرصه ملک
- بررسی آثار قنات و چاه با استفاده از عکس های هوایی
- نقشه برداری تفکیک آپارتمان
ابزار مورد نیاز برای نقشه برداری
امور نقشه برداری با ابزارها و تجهیزات به روز و دقیق انجام می شود. استفاده از لیزر اسکنرها در نقشه برداری این روزها بسیار رایج می باشد و در اموری همچون تهیه نقشه های داخلی در ساختمان ها و خطوط لوله های پالایشگاه این دستگاه ها بسیار مورد توجه قرار گرفته اند.
علاوه بر این دوربین های توتال استیشن نیز از دوربین های نقشه برداری هستند که معمولاً در نقشه برداری های مدرن و ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرند. این دوربین ها از ترکیب دو دوربین ترازیاب و زاویه یاب تشکیل شدند که به دلیل سرعت و راحتی کار بسیار محبوب هستند.
تئودولیت از ابزارهای دیگر نقشه برداری است که برای اندازه گیری در جهات افقی و عمودی کاربرد دارد. این دوربین مختصات یک نقطه را ارزیابی می کند و به مقداردهی مختصات سایر نقاط می پردازد.
ترازیاب در امور نقشه برداری برای اندازه گیری اختلاف ارتفاع میان دو نقطه و تعیین ارتفاع نقطه نسبت به نقاط اولیه استفاده می شود و با نام نیوو نیز شناخته می شود.
انواع نقشه برداری
جهت آشنایی بیشتر با امور نقشه برداری توسط کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری در استان البرز می خواهیم در ادامه به بررسی برخی از انواع نقشه برداری بپردازیم.
نقشه برداری های توپوگرافی
نقشه های توپوگرافی یا زمین شناختی دارای کاربرد بسیاری در حوزه های عمران هستند. این نوع نقشه برداری شامل ارتفاعات و منحنی می باشد که توسط آن ارتفاع و سطح اراضی مشخص می شوند.
نقشه برداری ثبتی
نقشه برداری ثبتی با اهدافی همچون تعیین و تقسیم حدود اراضی، محاسبه و تعیین مساحت پلاک و مالیات ها و عوارض های سالیانه شهرداری مورد استفاده قرار می گیرد.
در این نقشه ها اغلب وضعیت و موقعیت اراضی مورد بررسی قرار می گیرد و در اماکنی که به دلیل وجود درختان خطای دید ایجاد می شود نقشه برداری با عملیات زمینی صورت می گیرد.
نقشه برداری هیدروگرافی
در این نقشه برداری به جزئیات عمق اقیانوس ها و سطح دریاها، عوارض طوفان و جذر و مد و مخازن نفت و گاز می پردازند. این نقشه ها توسط ماهواره ها، رادارها و عمق یاب های لیزری تهیه می شوند و اطلاعات جامع و دقیقی را به کارشناسان ارائه می دهند.
نقشه برداری هوایی
برای نقشه برداری از مناطق وسیع به دلیل صرفه جویی در هزینه و افزایش سرعت، نقشه برداری به صورت هوایی انجام می شود. نقشه برداری هوایی رصد اجرام آسمانی را شامل می شود و برای تعیین دقیق نقاط مختلف بر روی زمین مورد استفاده قرار می گیرد.
نقشه برداری مسیر
از آنجا که برای احداث راه ها به نقشه برداری نیاز است، ابتدا مطالعاتی روی نقشه های مبنا صورت می گیرد و سپس با تعیین بهترین مسیر توسط نقشه برداران نقشه های اجرایی با مقیاس های بزرگ تهیه خواهند شد.
نقشه برداری زیرزمینی
این نقشه برداری جهت تهیه نقشه های تونل و معدن کاربرد دارد و با دقت و حساسیت بالا انجام می گیرد. نقشه برداری زیر زمینی دارای شرایط خاصی است که می تواند امور نقشه برداری را برای کارشناس سخت کند.
یکی از خطراتی که در نقشه برداری زیر زمینی وجود دارد احتمال تخریب و ریزش تونل ها و معادن است و از همین رو این نوع نقشه برداری با چالش های متفاوتی همراه است.
پیشنهاد پایانی به شما سروران عزیز
نقشه برداری از اراضی و املاک این امکان را فراهم آورده تا سازمان ها به صورت دقیق از مختصات اراضی و ملک ها آگاه شوند. نقشه برداری در استان البرز با بالاترین کیفیت توسط بهترین کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری در استان البرز صورت می گیرد.
گروه کارشناسان البرز با بیش از چندین سال سابقه دارای مهندسین و بهترین کارشناس رسمی نقشه برداری در کرج خدمات نقشه برداری را ارائه می نمایند و در تمامی حوزه های ملکی و اراضی مشاوره های لازم را در اختیار مراجعه کنندگان قرار می دهند.
شماره تماس دفتر
تماس مستقیم با مدیریت ، مهندس بکتاش
آدرس دفتر
کرج – جهانشهر – بلوار مولانا – خیابان گلستان – کوچه بن بست گلستان یک – پلاک 30
بدون دیدگاه